Sök
FD / Försäsong

LÅNG INTERVJU: Richard Magyars tuffaste kamp sker inte på fotbollsplanen

"Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv, jag bara föll."

Richard Magyar har gått från att vara ifrågasatt för sina insatser till att bli en av de viktigaste inslagen i Hammarbys spelartrupp. Men jämte det odiskutabla sportsliga värde han haft - och ännu har för Hammarby - så har den 28-årige skåningen kämpat med problem vid sidan om planen.

Och det är därför han nu öppet pratar om psykisk ohälsa, omklädningsrumsnormer och varför han är ambassadör för den ideella organisationen Suicide Zero.

----

När slutsignalen ljöd på Tele2 Arena den 20 oktober 2019 så sjönk Richard Magyar ner i gräset och brast ut i gråt. Hammarby vann matchen mot Malmö FF med 2-0 och Magyar gjorde matchens sista mål. Stor glädje för Magyar, men att uppleva så starka, positiva känslor är inget som varit självklart för honom - och än...

LÄS VIDARE MED PLUS
FotbollDirekt Plus
49 kr /mån
Allt på FotbollDirekt
Köp FotbollDirekt Plus
Förnyas med 49 kr/mån
Avsluta när du vill
Everysport Plus
99 kr /mån
Obegränsad tillgång till allt innehåll Hockeysverige, FotbollDirekt & Innebandymagazinet
Köp Everysport Plus
Förnyas med 99 kr/mån
Avsluta när du vill
Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten